Inregistreaza-te acuma si poti castiga unul dintre premiile oferite de noi

Regulament

Utilizatori care se inregistreaza sau care voteaza trebuie sa respecte urmatoarele reguli:


- nu este permisa folosirea de cuvinte vulgare la inregistrarea in acest joc pentru numele utilizatorului (user).

- voturile vor fi contorizate odata per zi per IP. Pentru verificarea acestor voturi pe langa sistemul nostru de verificare se mai folosesc sistemele Awstats, Google Analytics, Gtop Statistics.

- sunt interzise orice mijloc de fraudare a jocului prin generarea automata de voturi utilizand scripturi (java,html,php), servere proxy, surf, sqlinjection, sau alte metode tendentioase.

- la inregistrare in joc aveti obligatia sa folositi o adresa de e-mail valida, pentru a putea sa va contactam in vederea inmanarii premilor.

- este Interzisa folosirea mai multor conturi de catre aceasi persoana.

- este Interzisa folosirea de "IP-uri dinamice" pentru generarea de voturi.

- nu fraudati sistemul. Toate erorile (bug-urile) jocului trebuiesc raportate in momentul descoperirii lor. Nu profitati de ele.

- nu in ultimul rand, tineti minte ca acesta este un JOC si trebuie luat ca atare.

- premiul se poate schimba in cazul in care utilizatorul are mai putin de 100 de puncte, daca doresti sa schimbi premiul va trebui sa te loghezi si sa accesezi sectiune "Schimba premiu" (stanga).

- orice utilizator poate sa isi stearga contul autentificandu-se si apasand pe butonul "Dezactiveaza contul" din sectiunea "Contul Meu".

 

Orice abatere de la aceste reguli va fi sanctionata prin stergerea contului , voturi si banarea adreselor IP.

Istoricul de voturi se tine timp de o editie, la sfarsitul editiei utilizatorii care au castigat sunt verificati pentru folosirea de ip dinamic/rutabil in acesta.


Ce inseamna vot cu ip dinamic/rutabil?

Multiple voturi intr-un interval de timp de la ip-uri asemanatoare 255.255.100.100,100.255.255.101.130,255.255.191.30,255.255.101.112, etc.


Adresele de e-mail ale utilizatorilor sunt folosite exclusiv pentru notificare in cazul in care va castiga, nu vor fi trimise e-mailuri cu continut publicitar.


Informatii premii / castigatori

Jocul se reseteaza in fiecare data de 15 a fiecarei luni. O notificare va fi afisata timp de 2 zile, intre data de 16 si 18 cu castigatorii (daca exista).


-premiul va fi obtinut doar in cazul in care utilizatorul are cele mai multe puncte la premiul respectiv si numarul de puncte este egal sau mai mare decat pragul de puncte necesare ale acestuia.

-daca utilizatorul a castigat un premiu la sfarsitul editiei si nu are domiciliu pe teritoriul Romaniei, utilizatorul va suporta costurile de transport.

-daca utilizatorul a castigat un premiu la sfarsitul editiei este rugat sa ne contacteze la e-mailul contact@joo.ro pentru a afla cum va ridica premiul.

-utilizatorii care au castigat, dar au fost descalificati pentru folosirea de ip dinamic/rutabil pot cere lista de ip-uri de pe care a primit voturi.

 

Ne rezervam dreptul de a schimbam regulamentul fara notificare prealabila. De asemenea ne rezervam dreptul ca oricand sa modificam sau sa intrerupem concursul, temporar sau permanent, cu sau fara notificare publica.